Clubul belgian de fotbal KV Oostende a anunţat marţi că a reziliat unilateral contractul goalkeeper-ului Fabrice Ondoa, care a organizat o petrecere în timpul pandemiei, invitând mai multe persoane în apartamentul său din centrul oraşului, încălcând toate măsurile adoptate pentru a opri răspândirea virusului Sars-Cov-2.
"În calitate de club de fotbal, nu putem tolera un astfel de comportament egoist şi iresponsabil. Până acum nu am avut vreo infecţie cu Covid-19 şi facem totul pentru ca asta să nu se schimbe. De aceea le reamintim în permanenţă jucătorilor noştri ce responsabilităţi au. Suntem obligaţi să iniţiem o procedură de concediere împotriva lui Fabrice Ondoa", a declarat Gauthier Ganaye, directorul executiv al lui Oostende.

Fost portar la Barcelonei, dat afară de la echipă din cauza unei petreceri

Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 3 ORE
Ondoa, un internaţional camerunez în vârstă de 24 de ani, a ajuns la Oostendeîn iulie 2018, unde a disputat 30 de meciuri, niciunul însă în acest sezon, în care a fost rezerva lui Guillaume Hubert. În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai mulţi vecini ai portarului au semnalat poliției faptul că un zgomot foarte mare se aude din apartamentul lui Ondoa.
Conform martorilor, "trei femei sumar îmbrăcate" au fost conduse la o maşină a poliţiei, iar agenţii au rămas la faţa locului până la ora 3:45 pentru a face constatările necesare. Poliţia a întocmit nu mai puțin de 11 procese verbale.Ondoa s-a dezvoltat în cadrul Academiei lui Eto'o, iar apoi a ajuns în cadrul echipei de tineret a Barcelonei și a parcurs toate stadiile de vârstă ale clubului catalan.
Ondoa nu este singurul jucător din campionatul belgian care a gafat în acest sens. Poliţia din provincia Anvers a întrerupt în weekend-ul trecut mai multe petreceri, una dintre ele organizată în locuinţa lui Tuur Dierckx, mijlocaşul echipei Westerlo, care a trecut şi pe la FC Bruges.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
IERI LA 08:33