Malaga, formația lui Alexander Gonzalez, și Real Oviedo, noul club al lui Borja Valle, s-au întâlnit în turul 3 al Cupei Spaniei. Câștig de cauză a avut Gonzalez, care a fost integralist în partida disputată aseară. Malaga s-a impus la limită, scor 1-0, cu un gol marcat în extra-time (min. 118) de Chavarria.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Borja Valle și-a făcut apariția la Real Oviedo în minutul 73 și a fost înlocuit spre finalul cele de-a doua reprize din extra-time. Oaspeții au rămas în inferioritate numerică cu 4 minute înainte ca Malaga să dea lovitura decisivă.
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM 6 MINUTE
În cazul ambilor ex-dinamoviști, duelul din Cupa Spaniei a însemnat prima apariție la noua echipă, după plecarea din "Ștefan cel Mare". Cei doi au ajuns la Dinamo cu speranțe și promisiuni mari, venite din partea grupului de investitori iberici condus de Pablo Cortacero.

Foștii dinamoviști Alexander Gonzalez și Borja Valle s-au întâlnit în Cupa Spaniei

Fundașul Alexander Gonzalez a bifat 7 apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă. De cealaltă parte, atacantul Borja Valle a adunat 10 meciuri la clubul din "Ștefan cel Mare" și a contribuit la 6 goluri: 5 goluri marcate și un assist.
Cei doi au plecat de la Dinamo fără să primească vreun salariu din partea noilor conducători. Gonzalez și Borja Valle și-au depus memorii, apoi au plecat din "Ștefan cel Mare" liberi de contract.
Amândoi evoluează acum în liga secundă din Spania și sunt vecini de clasament. După 20 de etape, Malaga se află pe locul 13, cu 27 de puncte, și este urmată de Real Oviedo, cu un punct mai puțin.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 9 ORE
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 10 ORE