Malaga, formația lui Alexander Gonzalez, și Real Oviedo, noul club al lui Borja Valle, s-au întâlnit în turul 3 al Cupei Spaniei. Câștig de cauză a avut Gonzalez, care a fost integralist în partida disputată aseară. Malaga s-a impus la limită, scor 1-0, cu un gol marcat în extra-time (min. 118) de Chavarria.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Borja Valle și-a făcut apariția la Real Oviedo în minutul 73 și a fost înlocuit spre finalul cele de-a doua reprize din extra-time. Oaspeții au rămas în inferioritate numerică cu 4 minute înainte ca Malaga să dea lovitura decisivă.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 11 ORE
În cazul ambilor ex-dinamoviști, duelul din Cupa Spaniei a însemnat prima apariție la noua echipă, după plecarea din "Ștefan cel Mare". Cei doi au ajuns la Dinamo cu speranțe și promisiuni mari, venite din partea grupului de investitori iberici condus de Pablo Cortacero.

Foștii dinamoviști Alexander Gonzalez și Borja Valle s-au întâlnit în Cupa Spaniei

Fundașul Alexander Gonzalez a bifat 7 apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă. De cealaltă parte, atacantul Borja Valle a adunat 10 meciuri la clubul din "Ștefan cel Mare" și a contribuit la 6 goluri: 5 goluri marcate și un assist.
Cei doi au plecat de la Dinamo fără să primească vreun salariu din partea noilor conducători. Gonzalez și Borja Valle și-au depus memorii, apoi au plecat din "Ștefan cel Mare" liberi de contract.
Amândoi evoluează acum în liga secundă din Spania și sunt vecini de clasament. După 20 de etape, Malaga se află pe locul 13, cu 27 de puncte, și este urmată de Real Oviedo, cu un punct mai puțin.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 13 ORE