Devis Mangia, fostul antrenor al CSU Craiova, este noul selecţioner al echipei naţionale a Maltei. Fostul tehnician de pe banca echipei oltene a fost prezentat oficial pe site-ul Federaţiei Malteze de Fotbal. Prima reprezentativă a Maltei a fost adversara României în preliminariile Campionatului European din 2020 și a fost aproape de o surpriză în meciul de la Ploiești, de pe stadionul Ilie Oană.
"Sunt foarte bucuros că am ajuns la un acord cu Federaţia Malteză de Fotbal. Proiectul care mi s-a prezentat este unul foarte ambiţios şi am încredere că, împreună, prin multă muncă şi dăruire, vom reuşi să ridicăm nivelul fotbalului maltez”, a fost prima declarație a lui Mangia din postura de selecționer.

Devis Mangia, selecționerul Maltei

Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Bjorn Vassala, președintele Federației de Fotbal din Malta, a făcut anunțul într-o conferință de presă: "Sunt încântat să vă anunț că Devis a acceptat oferta noastră. Va fi responsabil pentru implementarea unei filosofii comune la toate naționalele, de la juniori la cea mare. Este un antrenor energic ccu multă experiență”.
https://i.eurosport.com/2019/12/30/2744390.jpg
Devis Mangia s-a despărțit de Craiova în luna aprilie 2019. De-a lungul carierei de antrenor, tehnicianul italian în vârstă de 45 de ani le-a mai pregătit pe Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, naționala U21 a Italiei, Spezia, Bari și Ascoli.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE