Fostul căpitan al naționalei Columbiei, Freddy Rincon, a încetat din viață după accidentul de mașină suferit zilele trecute. Din nefericire, rănile suferite la cap au fost fatale, anunță BBC.
În vârstă de 55 de ani, Rincon s-a ciocnit de un autobuz luni, în Cali, Columbia.
Ligue 1
Kylian Mbappe l-a sunat azi pe Florentino Perez pentru a-l anunța că rămâne la PSG
ACUM 10 ORE
Fost jucător la Real Madrid, Rincon a evoluat la 3 Cupe Mondiale (1990, 1994 și 1998). El deține recordul de apariții în tricoul naționalei Columbiei la Mondiale, alături de legendarul Carlos Valderrama (10).
Știrea inițială

Freddy Rincon, în stare gravă după un accident de circulație

Freddy Rincon, fostul fotbalist care a evoluat, printre altele, la Real Madrid, se află în acest moment în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație.
Luni dimineață, în Cali, columbianul în vârstă de 55 de ani a intrat în coliziune cu un autobuz și este în stare critică, fiind internat la terapie intensivă. Fostul jucător trecut pe la Palmeiras, Napoli, Corinthians și Santos a suferit un traumatism cranian și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.
Reprezentanții clinicii Imbanaco, unde este internat, au anunțat la începutul acestei săptămâni că starea de sănătate a lui Rincon este delicată.
https://i.eurosport.com/2022/04/12/3354088.jpg
Freddy Rincon, care este considerat unul dintre cei mai valoroși mijlocași din istoria Columbiei, a jucat de două ori împotriva României, la edițiile din 1994 și 1998 ale Cupei Mondiale.
Liga
Decizia categorică luată de Florentino Perez după ce Mbappe l-a lăsat cu ochii în soare
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
IERI LA 10:25