Azdren Llullaku nu a marcat în victoria echipei sale, scor 2-0 cu FC Gorodeya. Chiar și așa atacantul de la Șahtior Soligorsk și-a ridicat tricoul pentru a arăta la cameră un mesaj special: "Forza Italia".
Llullaku a fost golgheterul din Liga 1 acum doup sezoane și are dublă cetățenie, albaneză și italiană. Familia sa locuiește în zona de nord a Italiei.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM UN MINUT

Belarus, singura țară în care se joacă

Președintele Belarusului consideră că nu sunt motive de îngrijorare, așa că nu a oprit sportul. Alexandr Lukașenko e convins că toată acest blocaj mondial esdte inutil, iar sportul este un medicament pentru populație.
Aici nu poate exista vreun virus, aici e ca în frigider. Sportul, şi în special hocheiul pe gheaţă, este cel mai bun medicament antivirus!
Alte trei remedii propuse de președintele care se află la putere din 1994 sunt tractorul, votca și sauna. În Belarus au fost raportate până acum 94 de cazuri de infectare cu coronavirus.
Belarus este este singura țară europeană în care se joacă. Alte 4 campionate continuă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, Nicaragua, Turkmenistan, Burundi și Myanmar.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 4 ORE