Articol scris de Alex Ioniță
Paulo Futre, fost jucător al lui Atletico Madrid, a fost transportat de urgență la Spitalul Barreiro, pe malul de sud al râului Tajo, iar ulterior transferat la spitalul Santa Maria din Lisabona.
Liga
Barcelona stă cu ochii pe un jucător de la rivala Real! Mijlocașul e în ultimul an de contract
19/09/2022 LA 14:09
În cariera sa, Futre, în vârstă de 56 de ani, a jucat pentru Sporting Lisabona, FC Porto, Atletico Madrid, Benfica Lisabona, Marseille, Reggiana, AC Milan, West Ham și Yokohama Flugels.
De asemenea, fotbalistul a adunat 41 de selecții la naționala Portugaliei.
Cel mai important trofeu din cariera sa a fost Cupa Campionilor Europeni, câștigată cu FC Porto, în sezonul 1986-1987. Atunci, FC Porto a jucat finala împotriva lui Bayern Munchen, câștigând meciul cu 2-1.
Citește și:

Mesajul transmis de Paulo Futre din spital

În urma internării, fostul fotbalist lusitan a dorit să își liniștească fanii printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare: "Prieteni, vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Voi continua să lupt, mai sunt multe meciuri de jucat", a notat Paulo Futre.
Mesajul vine ca urmare a îngrijorării cauzate de starea acestuia de sănătate. Președintele ligii portugheze, Pedro Proenca, a postat, de asemenea, un mesaj pentru fostul fotbalist.
"Cu mare tristețe am aflat de starea de sănătate a lui Paulo. În numele meu și în numele Ligii Portugheze îi transmit lui Paulo o îmbrățișare. Sunt sigur că va reuși să depășească acest moment greu, la fel cum își depășea adversarii pe teren", a scris președintele Ligii Portugheze, Pedro Proenca.
Potrivit presei locale, Paulo Futre se află în stare stabilă și va fi externat, cel mai probabil, zilele următoare.
Liga
Simeone, "înțepături" pentru Real Madrid! Ce a spus Ancelotti după derby-ul cu Atletico
19/09/2022 LA 06:54
Liga
Real a câștigat "El Derbi madrileño"! "Los Blancos", parcurs excelent în La Liga
18/09/2022 LA 20:56