Ianis Hagi va fi împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în vară, iar Steven Gerrard va putea activa clauza de 5 milioane de euro în iunie.

Goian este convins că Ianis va impresiona la Glasgow

Fost jucător de la Glasgow Rangers între 2011 și 2013, Dorin Goian a comentat împrumutul lui Ianis Hagi pentru .
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Ianis Hagi? Serios? Wow! Super, mă bucur pentru el. În primul rând mă bucur că a ales varianta Rangers, o să-i placă la nebunie acolo. Campionatul Scoției are nevoie de jucători creativi, așa cum este Ianis Hagi. Fotbalul din Scoția e bazat pe forță, pe dueluri unu contra unu, dar eu zic că o să-i placă. Se va adapta. Mulți vor spune că nu se poate adapta în Scoția, că nu are forță, că îl dau ăia la o parte... Nu! Ianis Hagi are calitate. Experiențele de la Fiorentina și Genk i-au prins bine. Mă bucur mult, îi doresc multă baftă. Sunt sigur că o să-i placă la nebunie, mai ales cu Steven Gerrard antrenor. Atmosfera de acolo e superbă, când intri pe teren simți că plutești. O să fie puțin mai greu cu vremea, dar se obișnuiește el
https://i.eurosport.com/2020/01/24/2761065.jpg

Ianis Hagi va juca în primăvara europeană

Rangers este pe locul 2 în Scoția și are un deficit de cinci puncte față de liderul Celtic, dar cu un meci mai puțin disputat. Noua echipă a lui Ianis Hagi se va lupta cu Braga în 16-imile Europa League. Formația scoțiană au terminat pe locul 2 în Grupa G, peste Young Boys Berna și Feyenoord.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El a jucat doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Ianis Hagi a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50