El se afla aproape de reședința sa din Glyfada, în sudul Greciei. Două persoane au deschis atunci focul asupra sa însă ulterior au fugit într-un automobil, conform MARCA.
Kovacevic a reușit să se ferească însă, aruncându-se la pământ și nu a fost atins de vreun glonț. Fostul internațional a ajuns la spital ulterior cu răni ușoare la genunchi și încheietura mâinii, fiind în stare de șoc.
https://i.eurosport.com/2016/04/04/1829686.jpg
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 2 ORE
Poliția din Grecia a deschis o anchetă iar automobilul folosit de cei care l-au atacat af ost găsit câteva ore mai târziu, ars. Fostul său club, Real Sociedad, i-a transmis un mesaj de încurajare pe Twitter: ”Vești îngrijorătoare de la Atena. Recuperare rapidă, Darko!”.
Kovacevic a jucat nouă ani la Real Sociedad – între 1996 și 1999 și 2001 și 2007. El a mai evoluat și pentru Lazio, Juventus, Olympiacos, Sheffield Wednesday și Steaua Roșie Belgrad.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 2 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 3 ORE