George Ogăraru a anunțat că Steaua va avea un nou preparator fizic.

Marian Lupu la Steaua

Fostul preparator fizic de la FCSB este aproape de venirea la Steaua, după cum a declarat George Ogăraru.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 21 MINUTE
"Suntem foarte aproape să-l aducem pe Marian Lupu alături de noi, să ne structurăm ceea ce înseamnă pregătirea fizică la nivel de juniori.
În ultima perioadă, au început să vină copii la Steaua, suntem în situația de a alege. Sunt și multe alternative acum, față de atunci când am venit eu la Steaua, în 1989", a spus Ogăraru conform Digisport.

George Ogăraru, la centrul de copii și juniori

George Ogăraru nu va mai ocupa funcția de manger la secției de fotbal la Steaua și se va ocupa de centrul de copii și juniori.
"Este o schimbare a priorităților, pentru că ceea ce a fost mai greu am făcut, cu actele pentru Liga 2, a fost organizarea evenimentului de inaugurare a stadionului. Din punct de vedere administrativ, lucrurile sunt rezolvate la echipa mare. Cum nu vom putea promova în Liga 1, prioritatea este formarea unei academii de fotbal. Vreau să merg mai mult pe partea tehnică.
Clubul vrea să formeze o academie. Am înțeles că e nevoie de mine la centrul de copii și juniori, au venit antrenori noi. Noi avem un dosar foarte bun la clasificarea academiilor, am obținut 80 de puncte, anul trecut am avut 17. E o clasare probabil între primele 15", a adăugat Ogăraru pentru sursa citată.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE