"Cred că este posibil ca Messi să ajungă la Inter. Pentru că acolo este Zanetii şi acesta este un factor de atracţie pentru un jucător argentinian. Cred că un jucător argentinian se simte ca acasă la Inter. Ei sunt primiţi în mod special, probabil datorită lui Zanetti. Toţi jucătorii argentinieni sunt extraordinari şi aduc mult succes celor de la Inter. Cred că şi Messi poate fi la fel", a declarat Morais, scrie Le Figaro.
Moratti e sigur că Inter are forță să-l aducă pe Messi la Milano, chiar în vara viitoare
Massimo Moratti, patronul celor de la Inter, a vorbit anterior pentru Radio anch’io lo sport despre posibilitatea ca Messi să ajungă la Milano.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 8 ORE
Messi la Inter e doar un vis? Nicidecum! Clubul va face totul ca asta să se întâmple cât mai curând! Este aproape de finalul contractului și asta ar putea să ne ajute. Vom vedea multe transferuri interesante în vară. Situația economică va influența mult piața transferurilor
Moratti și-a adus aminte cum a reușit să-l aducă pe brazilianul Ronaldo de la Barcelona.
A fost o ceartă acolo. Era ceva asemănător cu ce trpiește Messi acum la Barcelona. De aceea spun că avem o șansă mare să-l vedem pe argentinian în tricoul Interului în viitorul apropiat. Din punct de vedere finaciar, actualul patronat este capabil să facă orice pentru a-l aduce pe Messi!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 8 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 9 ORE