Fostul internațional sud-american a avut o carieră impresionantă, reușind să evolueze până la 42 de ani la un nivel ridicat, ultimul club din carieră fiind Palmeiras.
Omul care a pus umărul serios la succesele lui Bayern din deceniu trecut, cucerind alături de bavarezi patru titluri de campion și patru Cupe ale Germaniei, pare că a descoperit elixirul tinereții veșnice.
Deși a ajuns la 45 de ani, Ze Roberto este într-o formă de invidiat. Secretul? Echilibrul din viața sa.
Baseball / Softball
Patronul echipei de pe locul doi în topul celor mai bogate din lume a încetat din viață
15/04/2020 LA 09:31
"Nu am vicii. Nu beau băuturi alcoolice, nu fumez, mănânc foarte bine, dorm bine. Am o familie superbă care este cel mai mare câștig al meu. Cred că aceștia sunt factori importanți pentru a mă menține în această formă la vârsta pe care o am", a explicat Ze Roberto, citat de Marca.
Ze Roberto rămâne în continuare extrem de motivat, chiar dacă nu mai trebuie să își demonstreze pe teren talentul enorm. În fiecare zi caută să devină mai bun, să se autodepășească, iar asta îl ține permanent în priză.
"Singura persoană cu care trebuie să concurezi pentru a fi mai bun este persoana care ai fost ieri! Rămâi întotdeauna motivat!", a mai spus Ze Roberto.
Pe lângă faptul că a evoluat la două dintre cele mai galonate formații din istoria fotbalului - Real Madrid și Bayern Munchen -, Ze Roberto a impresionat și la naționala Braziliei, unde a strâns 84 de selecții. Alături de naționala "carioca" a cucerit două Copa America (1997 și 1998) și două ediții ale FIFA Confederations Cup (1997 și 2005).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Dobay, “Calul” care a galopat în porțile adverse la două Campionate Mondiale consecutive
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Marele Pele a transmis un mesaj de pe patul de spital
ACUM 2 ORE