Lipsa distanțării sociale din meciuri a devenit o problemă importantă după ce celebrările exuberante ale fotbaliștilor și a celor din staff. Acum, medicul Julian Tang a cerut autorităților fotbalistice să ia măsuri pentru a reduce riscul transmiterii virusului printr-o schimbare de regulament.
Comentariile medicului Tang vin după ce guvernul britanic și-a exprimat nemulțumirea privind încălcarea protocoalelor anti-COVID ale mai multor fotbaliști.

Avertizarea virusologului Julian Tang

Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
ACUM 16 MINUTE
”Nu mai putem continua așa. Să spunem că este o problemă și să se întâmple constant. Nu ar trebui să se întâmple aceste lucruri”, a declarat Tang, virusolog și profesor la Leicester University.
”Dacă jucătorii se îmbrățișează, vor avea contact apropiat timp de câteva secunde iar acest lucru poate duce la transmiterea virusului”, a adăugat el.
”Te duci apoi acasă și dai mai departe familiei și îi pui în pericol, poate chiar în pericol de moarte. De ce să ne asumăm aceste riscuri? Nu e deloc necesar. Ar trebui la prima abatere să primești cartonaș galben și roșu a doua oară”, a precizat Tang.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
ACUM 31 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic! Imagini rare cu Lionel Messi
ACUM O ORĂ