Mohamed Buya Turay, de 11 ori selecționat în naționala Sierra Leone, nu a participat la propria nuntă!
"Ne-am căsătorit în Sierra Leone pe 21 iulie, dare u nu am fost acolo pentru că echipa de club Malmo mi-a cerut să mă prezint la pregătire", a declarant mijlocașul în vârstă de 27 de ani pentru ziarul suedez Aftonbladet.
Turay a încărcat mai multe fotografii pe pagina sa de socializare în care este văzut alături de soție într-o rochie de mireasă."Am făcut pozele înainte. Se pare că am fost acolo, dar nu am fost. Fratele meu m-a reprezentat la nuntă", a mai spus fotbalistul.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 3 ORE

A promis că nu va mai rata luna de miere

Turay s-a transferat în Suedia în 2013, fiind cel mai bun marcator al campionatului, în 2019. A plecat apoi și a jucat în Belgia, iar mai recent în China. S-a întors în Suedia în acest sezon, fiind prezentat de Malmö FF pe 22 iulie, la o zi după nunta sa! Pe 23 iulie, iar apoi pe 27 iulie, a fost convocat la un meci din liga internă, respectiv la partida din preliminariile Ligii Campionilor cu Zalgiris Kaunas. La niciuna dintre cele două întâlniri, Turay nu a jucat însă.
A prins 10 minute abia pe 4 august, în întâlnirea din Europa League, câștigată de Malmo în fața luxemburghezilor de la F91 Dudelange, 3-0.
Dar Mohamed Buya Turay, care nu și-a întâlnit încă soția de la căsătorie, nu e supărat. A promis că nu va mai rata luna de miere. "Mai întâi câștigăm campionatul în Suedia și apoi plecăm în luna de miere", a declarat Turay.
Liga
Barcelona, doar o remiză în prima etapă de La Liga! Catalanii, fără gol cu Rayo Vallecano de 3 ani
ACUM 11 ORE
Ligue 1
PSG defilează în Ligue 1! Încă o victorie la scor pentru campioana Franței! Neymar a reușit o dublă
ACUM 12 ORE