După o pauză de două săptămâni, generată de meciurile echipelor naționale din preliminariile Euro 2016, atenția va fi din nou atrasă de confruntările din întrecerile interne. Astfel, Eurosport va transmite în direct cele mai importante 4 partide ale etapei cu numărul 5 din Premier League în timp ce pe Eurosport 2 vom vedea cele mai tari 5 confruntări din Bundesliga.
În Anglia, ochii sunt ațintiți înspre Old Trafford, acolo unde Man. United primește replica celor de la Liverpool: sâmbătă de la 19.30, Live pe Eurosport. Ambele echipe au adunat câte 7 puncte în acest debut de sezon. Vorbim despre un traseu identic: start cu două victorii urmate de o remiză și o înfrângere. În ultima rundă, trupa lui Van Gaal a cedat în deplasarea de la Swansea în timp ce elevii lui Rodgers au pierdut pe teren propriu cu West Ham.
O singură echipă a reușit să obțină punctajul maxim după 4 etape în Premier League: Man. City încearcă să-și păstreze invincibilitatea sâmbătă de la ora 17.00 pe terenul lui Palace. În afara meciurilor în care sunt implicate echipele din Manchester, Eurosport va mai transmite duminică Sunderland vs Tottenham și Leicester vs Villa.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 8 ORE
Seria transmisiunilor în direct din Bundesliga începe vineri seara cu Gladbach vs Hamburg. De la 21.30 vedem încercarea gazdelor de a obține primele puncte în acest sezon, după 3 înfrângeri pe linie. Sâmbăta începe cu Bayern vs Augsburg de la 16.30 și continuă cu Frankfurt vs Koln de la 19.30. Între cele două partide avem Half Time Highlights: aici vedem imagini de la Hanovra vs Dortmund. Meciul poate fi urmărit Live online pe Player. Alături de Bayern, Borussia e singura echipă care a adunat 9 puncte din primele 3 etape. Apoi, duminică, Bremen joacă pe terenul lui Hoffe (16.30) iar Schalke primește replica lui Mainz (18.30).
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 5:
- sâmbătă: Crystal Palace vs Man. City (17.00) și Man. United vs Liverpool (19.30)
- duminică: Sunderland vs Tottenham (15.30) și Leicester vs Aston Villa (18.00)
Live din Bundesliga pe Eurosport 2, etapa 4:
- vineri: Gladbach vs Hamburg (21.30)
- sâmbătă: Bayern vs Augsburg (16.30) și Frankfurt vs Koln (19.30)
- duminică: Hoffenheim vs Bremen (16.30) și Schalke vs Mainz (18.30)
Programele Eurosport/ Eurosport 2 pot fi urmărite online pe Eurosport Player.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 9 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 11 ORE