Dinamo Kiev o va înfrunta pe Juventus în etapa a cincea din gruepele UEFA Champions League iar Mircea Lucescu a prefațat duelul cu echipa lui Andrea Pirlo, dar a vorbit și despre VAR.
"Mi-am spus părerea chiar de la început, când UEFA a reunit antrenorii din toată Europa. I-am spus atunci lui Michel Platini că sunt împotriva introducerii VAR, pentru că fotbalul își pierde frumusețea și dinamismul", a declarat Lucescu.
"Când un jucător atacă prin alunecare, în dinamica jocului pare o luptă între bărbați. Dacă privești tacklingul pe slow-motion, pe unele cadre momentul e complet diferit, ceea ce duce la cartonașe roșii. În ultima clipă, ridică puțin piciorul sau îl agață puțin pe adversar", consideră el.
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM 2 MINUTE

Mircea Lucescu i-a luat apărarea lui Andrea Pirlo

Într-un interviu acordat tuttomercatoweb, Mircea Lucescu a vorbit și despre Andrea Pirlo, jucătorul pe care chiar el l-a adus în fotbalul mare, oferindu-i debutul la Brescia pe vremea când era antrenor acolo.
”Îi trebuie timp. În Italia, se vorbește prea mult și antrenorul este mereu scos țap ispășitor. Pirlo este tânăr, trebuie să se ocupe de un vestiar plin de jucători mari și, prin urmare, trăiește o situație delicată.
Sunt convins că talentul și viziunea sa despre joc, acele calități exprimate și ca jucător, îl vor ajuta să reușească și de pe bancă. Are un viitor minunat”, a afirmat Il Luce.
Cupa Mondială FIFA
Dacă îl enervezi pe Messi, e de rău! Anunţul făcut chiar de un coechipier din naţionala Argentinei
ACUM 5 MINUTE
Fotbal
VIDEO | Stanciu a marcat un gol superb dintr-o poziție imposibilă! Gol și assist pentru român
ACUM 39 MINUTE