Dinamo Kiev o va înfrunta pe Juventus în etapa a cincea din gruepele UEFA Champions League iar Mircea Lucescu a prefațat duelul cu echipa lui Andrea Pirlo, dar a vorbit și despre VAR.
"Mi-am spus părerea chiar de la început, când UEFA a reunit antrenorii din toată Europa. I-am spus atunci lui Michel Platini că sunt împotriva introducerii VAR, pentru că fotbalul își pierde frumusețea și dinamismul", a declarat Lucescu.
"Când un jucător atacă prin alunecare, în dinamica jocului pare o luptă între bărbați. Dacă privești tacklingul pe slow-motion, pe unele cadre momentul e complet diferit, ceea ce duce la cartonașe roșii. În ultima clipă, ridică puțin piciorul sau îl agață puțin pe adversar", consideră el.
Fotbal
Fred, primul marcator pentru United în era Rangnick. Gol superb al brazilianului
ACUM 44 MINUTE

Mircea Lucescu i-a luat apărarea lui Andrea Pirlo

Într-un interviu acordat tuttomercatoweb, Mircea Lucescu a vorbit și despre Andrea Pirlo, jucătorul pe care chiar el l-a adus în fotbalul mare, oferindu-i debutul la Brescia pe vremea când era antrenor acolo.
”Îi trebuie timp. În Italia, se vorbește prea mult și antrenorul este mereu scos țap ispășitor. Pirlo este tânăr, trebuie să se ocupe de un vestiar plin de jucători mari și, prin urmare, trăiește o situație delicată.
Sunt convins că talentul și viziunea sa despre joc, acele calități exprimate și ca jucător, îl vor ajuta să reușească și de pe bancă. Are un viitor minunat”, a afirmat Il Luce.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM O ORĂ
Premier League
Un club mare din Anglia își dă afară antrenorul. Lovitură de teatru: Mourinho îi poate lua locul
ACUM O ORĂ