Atacantul celor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a anunțat că a luat decizia alături de soția lui să doneze suma de 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului.
Suntem cu toții conștienți de situația dificilă din jurul nostru. Astăzi cu toții jucăm pentru o singură echipă. Să fim puternici în această luptă, dacă putem să ajutăm pe cineva, să o facem. Această situație ne afectează pe toți. De asta vă cer: urmăriți instrucțiunile și ascultați de oamenii care știu cel mai bine. Arătați responsabilitate. Credem că ne vom întoarce în curând la viața normală. Suntem în această situație împreună și vom fi puternici împreună | Robert și Anna Lewandowski.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Gestul lui Robertson
Nu este singurul gest frumos făcut de un reprezentant din lumea fotbalului. Andy Robertson, fundașul celor de la Liverpool, a făcut o donație importantă astfel încât a ajutat 6 centre de hrană din Glasgow să rămână deschise.
Astfel, Glasgow NE Footbank, un proiect cu baza în apropierea stadionului celor de la Celtic, a putut să ofere 53.000 de mese localnicilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01