Atacantul celor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a anunțat că a luat decizia alături de soția lui să doneze suma de 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului.
Suntem cu toții conștienți de situația dificilă din jurul nostru. Astăzi cu toții jucăm pentru o singură echipă. Să fim puternici în această luptă, dacă putem să ajutăm pe cineva, să o facem. Această situație ne afectează pe toți. De asta vă cer: urmăriți instrucțiunile și ascultați de oamenii care știu cel mai bine. Arătați responsabilitate. Credem că ne vom întoarce în curând la viața normală. Suntem în această situație împreună și vom fi puternici împreună | Robert și Anna Lewandowski.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Gestul lui Robertson
Nu este singurul gest frumos făcut de un reprezentant din lumea fotbalului. Andy Robertson, fundașul celor de la Liverpool, a făcut o donație importantă astfel încât a ajutat 6 centre de hrană din Glasgow să rămână deschise.
Astfel, Glasgow NE Footbank, un proiect cu baza în apropierea stadionului celor de la Celtic, a putut să ofere 53.000 de mese localnicilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34