Data de astăzi este una tristă pentru întreg fotbalul românesc. Ioan Zare, fost internațional român, s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Acesta era într-o starea gravă de mai multe zile, fiind internat la secția de Terapie Intensivă.
"Am primit vestea pe care n-am vrut să o primesc, S-a stins Nelu Zare. Dumnezeu să-l odihnească în pace.O mare pierdere. Sunt extrem de trist", a declarat Vladimir Tămaș, fostul coechipier al lui Zare, pentru bihon.ro.

Ioan Zare, comonent al naționalei României care a jucat la EURO 1984

Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM O ORĂ
Născut la 11 mai 1959, Ioan Zare a evoluat la Crişul Oradea, Înfrăţirea Oradea, FC Bihor, Dinamo Bucureşti, Victoria Bucureşti, Flacăra Moreni (România), Siofok şi Pecs (Ungaria), iar la echipa națională de seniori a adunat 7 selecții, anunță bihon.ro.
Una dintre cele 7 selecții la prima reprezentativă al lui Ioan Zare a fost la EURO 1984, prima ediție a unui turneu finala de Campionat European la care se calificase România. Zare a jucat 45 de minute în partida cu RFG (1-2), înlocuindu-l pe Hagi.
"Adrian Zare a încetat din viață azi, la vârsta de 62 de ani! Federația Română de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!", a fost comunicatul emis de FRF.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 2 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 2 ORE