Peste 400 de spectatori au asistat, duminică, la meciul dintre Altîn Asîr şi Kopetdag, pe un stadion de 20.000 de locuri din capitala Aşgabat, la reluarea campionatului de fotbal al Turkmenistanului, în ciuda pandemiei de coronavirus, care a făcut la nivel global peste 166,000 de victime. Chiar și așa, autoritățile din Turkmenistan nu au raportat niciun caz de la izbucnirea pandemiei.
Meciul din etapa a patra, încheiat la egalitate, 1-1, a fost primul din campionat de la data de 20 martie, după ce autorităţile săptămâna trecută au decis să ridice suspendarea ligii naţionale, iar accesul spectatorilor a fost liber. Liga formată din opt echipe a fost suspendată pe 24 martie din cauza pandemiei. Kopetdag Aşgabat este lider, cu 8 puncte (4 jocuri), urmată de Ahal, 6 puncte (2 jocuri), Altîn Asîr, 5 puncte (3 jocuri), etc.
https://i.eurosport.com/2020/04/20/2808661.jpg
Fotbal
Clauza de reziliere a lui Ianis Hagi va fi plătită! Unde va jucă în sezonul viitor
20/04/2020 LA 14:07
În prezent se joacă fotbal în trei foste republicii sovietice: Turkmenistan, Belarus şi Tadjikistan. În Turkmenistan nu s-a confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus, ba mai mult, autoritățile au anunțat că cei care poartă mască în public vor fi arestați și cuvântul CORONAVIRUS a fost interzis pentru ca informațiile despre pandemie să fie pe cât de mult reprimate în această țară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 5 ORE