Adus pentru doar 41 de milioane de euro la Liverpool, Mane a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători ai "cormoranilor". 2019 a fost unul de excepție pentru fostul jucător al lui Southampton, nu puțini fiind cei care consideră că ar fi meritat Balonul de Aur.
Cu 72 de goluri și 29 de assisturi în 144 de meciuri pentru Liverpool, Mane pare în acest moment, alături de Van Dijk, unul dintre puținii jucători care, atunci când lipsește, se simte în jocul "Reginei Europei".
Ca atare, oricine va dori să îl tranfere de la Liverpool trebuie să achite o sumă impresionantă, însă PSG pare decisă să își asume acest obiectiv. Neymar are șanse mici să mai rămână în capitala Franței și stagiunea următoare, fiind dorit cu ardoare de Barcelona, iar șefii clubului de pe Parc des Princes nu vor să fie prinși descoperiți. Trebuie spus că nu se vorbește doar despre o plecare a lui Neymar, ci și despre un posibil transfer al lui Mbappe la Real. Ca atare, PSG își ia toate măsurile de precauție și au făcut din Mane ținta numărul unu, în cazul în care una din marile vedete din atac va părăsi Parisul.
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48

Mane, noul Ronaldo

Fostul fundaș al Olandei și Ajax, Danny Blind, a mărturisit de curând că se așteaptă ca Sadio Mane să surprindă în viitor și să le țină piept celor mai buni fotbaliști din lume, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Săptămâna trecută, Lionel Messi a câștigat pentru a șasea oară în carieră Balonul de Aur. Căpitanul Barcelonei a mai primit acest premiu în 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015. Messi a devenit astfel fotbalistul cu cele mai multe trofee ale Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo având cinci, iar Platini, Cruyff și Van Basten câte trei.
Totuși, Danny Blind este de părere că Sadio Mane va fi unul dintre principalii contracandidați ai lui Messi la Balonul de Aur de anul viitor. Pe lângă asta, Blind crede că prestațiile din viitor ale senegalezului îl vor plasa în umbră pe starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo.
"Sadio Mane este noul Ronaldo din fotbal. Ca atacant, joacă pur și simplu fantastic. Aș putea enumera toate calitățile pe care le are, joacă superb din toate punctele de vedere. Poate înscrie cu stângul, cu dreptul, cu capul, poate da pase briliante, este un atlet incredibil și aș putea continua așa la nesfârșit. Sadio le are pe toate. Trebuie să fii foarte puternic să fii la 100% atât fizic, cât și psihic", a spus Danny Blind.
Sadio Mane a înscris deja în acest sezon de 13 ori, asta în condițiile în care echipa lui Jurgen Klopp au luat cu asalt partea superioară a clasamentului din Premier League. "Știați că Messi a votat pentru Mane? Asta pentru că jucătorii grozavi se recunosc între ei. Nu-l compar pe Mane cu Messi. Cred că Sadio este mai mult ca Ronaldo când portughezul era în anii lui de glorie. Ronaldo este la fel de puternic, atât fizic, cât și mental", a mai spus Blind.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
IERI LA 06:19