Frank De Boer a căzut victimă după ce echipa condusă de el a pierdut toate cele patru meciuri din debutul noului sezon al Premier League fără să marcheze vreun gol. Crystal Palace este prima echipă din ultimii 93 de ani cu un asemenea debut în prima ligă engleză.
Înfrângerile cu Huddersfield Town (0-3 acasă), Liverpool (0-1 în deplasare), Swansea City (0-2 acasă) și Burnley (0-1 în deplasare) au umplut paharul pentru conducerea clubului, aceasta luând decizia de a încheia colaborarea cu De Boer. Olandezul a devenit astfel managerul cu cea mai scurtă ședere la cârma unei echipe în era modernă a Premier League - cinci meciuri oficiale, dintre care patru în ligă.
Doi foști antrenori ai naționalei Angliei sunt în cărți pentru a prelua echipa – Roy Hodgson și Sam Allardyce. O revenire a lui Allardyce la echipa pe care a condus-o sezonul trecut pare însă improbabilă, astfel încât Hodgson este favorit pentru a reveni în Premier League, sursele spunând că acesta va fi prezentat în cursul zilei de luni în noua sa calitate. Englezul a antrenat ultima dată în prima ligă pe West Bromwich Albion în 2012, apoi fiind antrenorul naționalei Angliei timp de cinci ani, până după Campionatul European de anul trecut.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 27 MINUTE
Crystal Palace a confirmat plecarea lui De Boer într-un comunicat care spune: „Crystal Palace Football Club s-a despărțit în această dimineață de Frank de Boer. Dorim să-i mulțumim lui Frank pentru dedicația și munca sa din timpul petrecut la club. Un manager nou va fi numit în scurt timp. Îi dorim lui Frank mult noroc în viitor.”
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 2 ORE
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 2 ORE