Lewis Hamilton a fost la câțiva kilometri de a deveni pentru a 8-a oară în istorie campion mondial în Formula 1. Ghinionul l-a lovit însă din plin pe britanic în ultima cursă a sezonului, la Abu Dhabi, iar acesta a fost în final învins de Max Verstappen.
Dezamăgirea a fost imensă și chiar dacă Hamilton a dat dovadă de sportivitate imediat după cursă, felicitându-și adversarul, britanicul a dispărut complet din spațiul public începând cu a 2-a zi. În presa occidentală au apărut numeroase zvonuri că Hamilton se gândește tot mai serios la retragere, iar lipsa acestuia de reacție în contextul dat alimentează această ipoteză.
Fanii britanicului au primit totuși o veste bună de la fratele mai mic al lui Lewis Hamilton, Nicolas, care a spus că pilotul este bine și doar a luat o pauză din a folosi rețelele sociale, care sunt un mediu toxic în aceste momente pentru el.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
"Cred că a luat doar o mică pauză de pe rețelele sociale, lucru pe care îl înțeleg. Rețelele sociale pot fi un loc foarte toxic. Dar Lewis este bine.", a spus Nicolas Hamilton într-o discuție cu fanii pe canalul său de Twich, citat de Daily Mail.
Citește și:

Hamilton nu se va retrage, este de părere Toto Wolff

Toto Wolff a dezvăluit că vorbește constant cu Hamilton în ultima perioadă. Deși șeful echipei Mercedes a spus că Hamilton a rămas deziluzionat după episodul de la Abu Dhabi, acesta a infirmat orice zvon legat de retragerea pilotului său într-un interviu acordat pentru Motorsport-Total.com.
"Toți suntem măcinați de emoții, iar Lewis este cel mai afectat. A câștigat titlul mondial până în ultimul tur, iar apoi totul îi este luat într-o secundă. Evident că îți pierzi încrederea pentru că nu înțelegi ce s-a întâmplat. Tăcerea este acolo, evident, pentru că nu are cuvinte de asemenea. Lewis a fost în birou cu mine și cu restul și am vorbit constant în ultimele zile", a declarat Wolff.
Hamilton a fost înnobilat recent de către Prințul Charles, iar Wolff a declarat că i-a spus pilotului său să savureze aceste momente remarcabile din cariera sa: "Ce i-am spus a fost că ar trebui să ia aceste momente pozitive cu el în aceste ore, în care munca sa de o viață și realizările sale sunt onorate. Cred că a făcut asta. Ați văzut și voi cât de onorat a fost."
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
ACUM 2 ORE