Meciul cu Liechtenstein de duminică se va juca pe Arena Naţională, fiind primul meci cu spectatori al naţionalei după o pauză de un an şi jumătate, din cauza pandemiei.
Ulterior, naţionala antrenată de Mirel Rădoi va mai avea două deplasări, în Macedonia de Nord şi Germania, iar ultimele partide de pe teren propriu vor avea loc pe noul Ghencea.
România – Armenia se dispută pe 11 octombrie, iar România – Islanda are loc pe 11 noiembrie, fiind primele meciuri pe noua arenă a Stelei.
Fotbal
Ronaldo îl apără pe Neymar: "Ești minunat, Neymar! GIGANT"
ACUM O ORĂ

Naţionala se mută pe Ghencea

Pe stadionul Ghencea evoluează CSA Steaua Bucureşti, liderul din liga a doua. "Militarii" au inaugurat noua arenă într-un amical cu OFK Belgrad, câştigat cu scorul de 6-0.
Prima naţională a României care ar fi trebuit să evolueze pe stadionul Stelei era România U21, dar amicalul cu Anglia nu s-a mai disputat din cauza unor cazuri de coronavirus apărute în rândul jucătorilor englezi.
Motivul pentru care Federaţia Română de Fotbal a luat această decizie este legat de faptul că Arena Naţională se va închide după meciul cu Liechtenstein, pentru a găzdui un concert şi un concurs de Dota 2, iar naţionala, precum şi FCSB, sunt nevoite să se mute pe alte stadioane.
"UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naționalei pe noul stadion Ghencea!", precizează Federația.
FCSB va disputa partidele cu Academica Clinceni şi CS Mioveni la Giurgiu, pe stadionul Astrei, "Marin Anastasovici".
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Iranului i-a cerut demisia din FIFA lui Jurgen Klinsmann după declarațiile acestuia
ACUM O ORĂ