Federația Română de Fotbal a anunțat că România va disputa două partide amicale în luna noiembrie. Slovenia și Republica Moldova vor fi cele două adversare ale echipei lui Edi Iordănescu.
Primul meci va avea loc pe 17 noiembrie, contra Sloveniei, și se va disputa pe Cluj Arena. Pe 20 noiembrie va avea loc amicalul contra Republicii Moldova, partidă care se va disputa la Chișinău, pe stadionul Zimbru.
România a întâlnit ultima oară Slovenia în 2012, tot într-o partidă amicală, câștigată de sloveni la Ljubljana cu 4-3. Ultimul meci contra Republicii Moldova a avut loc în anul 2007, tot într-un amical, câștigat la București de România cu scorul de 2-0.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 5 ORE
Citește și:

România mai are de disputat două partide în Nations League, în luna septembrie

Până la cele două partide amicale din luna noiembrie, România va mai disputa în luna septembrie două meciuri din UEFA Nations League. Prima partidă va avea loc pe 23 septembrie, contra Finlandei, în deplasare, urmând ca pe 26 septembrie, România să primească vizita Bosniei pe stadionul Rapid.
În acest moment, România se află pe ultimul loc al Grupei 3 din Liga B, cu 3 puncte. Singura victorie a tricolorilor a venit în partida de pe teren propriu cu Finlanda (1-0). În celelalte trei partide, România a pierdut în Bosnia (0-1) și de două ori cu Muntenegru (0-2 în deplasare și 0-3 pe teren propriu).
Clasamentul după 4 meciuri:
  • 1. Bosnia 8p
  • 2. Muntenegru 7p
  • 3. Finlanda 4p
  • 4. România 3p
Cele două partide amicale din luna noiembrie vor fi ultimele două partide de pregătire înaintea debutului preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Tragerea la sorți pentru grupele din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe 9 octombrie, la Frankfurt.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 7 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 7 ORE