Dumitru Dumitriu a vorbit despre posibila numire a lui Adrian Mutu în funcția de selecționer al reprezentativei U21 a naționalei.
Nu numai la naţională, ci la toate echipele la care a fost, a fost în primii trei jucători şi asta e foarte important. S-ar putea întâmpla ca noi, care ne gândim la treaba asta, să ne gândim că poate fi o lovitură ca şi cu Mirel.
Cred că de aia ne gândim la Mutu. Are o experienţă deosebită, nu mai spun cu ce jucători a lucrat, ce coechipieri, în ce campionate a jucat. L-am văzut şi la cursuri prezent şi activ, cred că ar fi o alegere bună. E important el să fie cu adevărat hotărât, să se implice total şi să dea o garanţie. Măcar verbală la început şi apoi faptică. Trebuie să se califice.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
”Nu e greu să găsim un antrenor la tineret. Trebuie să găsim un antrenor care să aibă acea capacitate, să cunoască tot ce înseamnă tineretul din România şi pe cei care joacă în străinătate, trebuie să se consulte şi cu Mirel. Mirel a spus că indiferent ce se întâmplă în viitorul lui ca antrenor la echipa naţională, el vrea să meargă la Olimpiadă cu tineretul. E foarte important ca acel viitor antrenor să aibă o gândire apropiată de a lui Mirel, să accepte dialogul, nu să fie el dictatorul şi celălalt executant, dar dacă aş fi tânăr, mi-ar conveni o astfel de relaţie”, a mai spus oficialul Federației Române de Fotbal la Telekom Sport.

Rădoi s-a opus variantei Dică

Dumitru Dimitriu a mai dezvăluit că varianta propusă de el, Nicolae Dică, a picat deoarece Mirel Rădoi l-a dorit pe fostul antrenor de la FCSB alături de el la naționala mare.
Ce am propus eu nu s-a realizat, pentru că Mirel Rădoi ţine morţiş să-l aibă pe Nicolae Dică secund. Eu i-am spus să-l lase pe Dică la tineret. E o legătură clară între ei. Trebuia să găsească alt secund. Rădoi a zis că un secund mai bun şi un coleg ca Dică nu are. O să numim un antrenor la tineret pe 13 ianuarie, când ne vom strânge
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26