Academica Clinceni a fost exclusă definitiv de FRF din toate competițiile, ca urmare a neplății datoriilor către jucători, antrenori sau alți colaboratori. Ilfovenii au terminat sezonul trecut din Liga 1 cu -43 de puncte, fiind depunctată repetat din cauza problemelor financiare.
Inițial, s-a decis ca Academica să fie retrogradată direct în Liga a 3-a, dar azi a venit anunțul excluderii totale din competițiile organizate de FRF, LPF sau AJF.
"ACS FC Academica Clinceni – În temeiul art. 85.2 din RD, se sanționează clubul ACS FC Academica Clinceni cu excluderea din toate competițiile organizate de FRF, LPF și AJF", s-a arătat în comunicatul emis de Comisa de Disciplină a FRF.
Premier League
Manchester United, statistici rușinoase cu Brentford! "Diavolii" au alergat cu 14 km mai puțin
ACUM O ORĂ
Citește și:

Academica Clinceni își va relua activitatea

Deși această decizie este una cât se poate de dură, fotbalul nu se va termina la Clincei. Primarul localității are în plan să înființeze o nouă echipă, care să pornească din Liga a 4-a.
"Am ajuns în situația asta nefericită deoarece Tribunalul nu ne-a aprobat intrarea în insolvență. Vom intra în faliment și ne vom înscrie în Liga 4, cu titulatura Academica LPS Helmut Duckadam", spunea Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, pentru gsp.ro.
Conform sursei citate, în viitoarea stagiune a Ligii a 2-a, o altă formație va juca la Clinceni. Este vorba despre FCSB A Clinceni, satelitul celor de la FSCB, care a luat locul celor de la Unirea Constanța în al doilea eșalon.
Romanian Liga I
Craiova, victorie cu emoții în SuperLigă, în meciul cu CS Mioveni! Oltenii au avut un gol anulat
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona pregătește noi transferuri chiar dacă nu l-a înregistrat pe Kounde! Situație incredibilă
ACUM 4 ORE