"Decizia de retragere a certificatului de participare a clubului Pandurii Târgu Jiu de către Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal este suspendată. Federaţia Română de Fotbal este obligată să acorde provizoriu certificatul de participare în campionatul Ligii a II-a clubului Pandurii Târgu Jiu", se arată în comunicatul emis de TAS.
Drept urmare, deși a fost exclusă inițial din competiții de către FRF, până la soluționarea cazului, Pandurii va putea să își joace toate partidele conform programului.

TAS suspendă decizia FRF

Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 19 MINUTE
"E o decizie justă, nu poţi scoate o echipă din competiţie în modul ăsta. Vorbim de un caz în care o pretinsă datorie a fost plătită integral la momentul la care s-a judecat speţa. Suntem totuşi la sport. Nu ştiu dacă cineva are ceva cu clubul acesta, dar parcă li se face rău cu prea mare uşurinţă. O să vedem finalul, dar nu poţi să distrugi o echipă în timpul campionatului iar apoi, la finalul litigiului, dacă se dovedeşte că ai greşit, să dai din umeri", a declarat avocatul celor de la Pandurii, Paul Mincu, pentru Agerpres.
Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat, iar ieri, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis desființarea deciziei Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020, respingerea recursului formulat de Pandurii "împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF", deci anularea cerfiticării.
FRF a decis excluderea celor de la Pandurii din cauza datoriilor mari ale clubului.
Conform lui Marin Condescu, președintele clubului, Pandurii are datorii de 2,1 milioane de euro, dintre care 1,5 milioane de euro către jucători cu care conducerea clubului nu a reușit să ajungă la un acord.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 9 ORE