"Pentru respectarea cerințelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic și respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă.Întâlnirea va avea loc pe data de 11 noiembrie 2020, iar stadionul-gazdă va fi “Ilie Oană” din Ploiești. Ora de start va fi 19:00.
România joacă pe 11 noiembrie acasă această partidă amicală, apoi pe 15 noiembrie, cu Norvegia în Liga Națiunilor (Arena Națională – București) și apoi, pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeași competiție.

Anunțul FRF cu privire la amicalul dintre România și Belarus

Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM 10 MINUTE
Miza majoră a acestei “triple” o constituie faptul că rezultatele vor influența direct clasamentul FIFA la final de noiembrie, adică cel în baza căruia se vor fixa urnele valorice pentru tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022 care debutează în primăvară.În aceeași săptămână, pe 17 noiembrie, România U21 întâlnește Danemarca pe “Ilie Oană” din Ploiești, meci decisiv pentru calificarea la EURO U21 de anul viitor.
Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Națiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) și din nou Kazahstan (2-0 acasă).Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reușind două victorii și două remize", se arată într-un comunicat al FRF.
După jocul cu Belarus, pentru naționala lui Mirel Rădoi vor urma ultimele două meciuri oficiale, din Liga Națiunilor, ale acestui an, cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 noiembrie, și la Belfast, cu Irlanda de Nord, trei zile mai târziu. Pe aceeași arenă pe care se va juca partida de verificare cu Belarus, stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, naționala de tineret a României va juca, pe 17 noiembrie, la șase zile distanță, meciul cu Danemarca, decisiv pentru calificarea la Campionatul European U21.
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 11 ORE