Selecționerul Mirel Rădoi a acuzat dur atitudinea elevilor săi, după ce România a pierdut, miercuri seara, cu 3-2, partida cu Armenia, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022. România a condus până în minutul 87 cu 2-1, fiind învinsă în ultimele minute de joc. Mirel Rădoi a afirmat la conferința de presă de după meci că din punctul său de vedere România nu rămâne cu nimic pozitiv după acest meci, iar că el se gândește la demisie.
După câteva zile de calm, în care a analizat totul la rece, Mirel Rădoi a purtat discuții cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, care au decis că selecționerul actual trebuie să-și continue munca pe banca tehnică a naționalei. Astfel, Rădoi s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță imediat după meciul cu Armenia. În urma unor discuții, s-a hotărât ca Mirel să continue pe banca naționalei. Informația a fost dezvăluită de Andrei Vochin, consilier în cadrul FRF.

Mirel Rădoi continuă pe banca naționalei României

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
IERI LA 10:16
"Se bucură de susținerea federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport. Totuși, Rădoi a trebuit să îndeplinească o condiție spcieală impusă de Burleanu și Stoichiță.
"I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut", a mai spus Andrei Vochin. Mirel Rădoi a preluat naționala României în noiembrie 2019. Debutul și l-a făcut doar un an mai târziu, din cauza pandemiei de coronavirus. Rădoi a adunat 11 meciuri pe banca României. Bilanțul său este unul negativ: 4 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri.
Fotbal
Un singur nume pe lista scurtă a FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la națională
21/10/2021 LA 13:08
Fotbal
Mirel Rădoi, ținut la naționala României de "tricolori"! Răzvan Marin: "O să vorbim cu el!"
18/10/2021 LA 16:58