Conform Gazetei Sporturilor, FRF va face anunțul oficial privind decizia finală vineri.
Comisia de Disciplină a Federației este cea care va lua decizia. Va fi dificil pentru că două regulamente ale FRF se contrazic. ROAF anulează cartonașele galbene înaintea optimilor de finală însă Regulamentul Disciplinar le anulează înaintea sferturilor.
Portarul FCSB Andrei Vlad a primit cartonașe galbene în optimi cu U Cluj și în sferturile de finală ale Cupei cu Hermannstadt. Astfel Dinamo consideră că el nu trebuia să joace în manșa tur a semifinalelor și drept urmare ar trebui ca FCSB să piardă "la masa verde" iar câinii să meargă în finală.
Premier League
Harry Kane, la egalitate cu mai mulți fundași la numărul de șuturi trimise în acest început de sezon
ACUM 7 MINUTE
Federația Română de Fotbal a transmis anterior un document cluburilor despe regulile din Cupa României atunci când Craiova și Viitorul au avut aceeași dilemă pe care o are Dinamo în acest moment privind eligibilitatea lui Andrei Vlad.
”Cartonașele galbene primite anterior fazei șaisprezecimilor Cupei României se anulează. Începând cu această fază, jucătorii care acumulează două avertismente vor fi suspendați pentru următorul meci din Cupă”, se arată în acel document.
Fotbal
Lovitură dată de CSA Steaua! Adi Popa a semnat cu echipa din Ghencea
ACUM O ORĂ
Fotbal
James Rodriguez și alți 6 fotbaliști mari care au clacat în Premier League. De ce le-a fost greu
ACUM O ORĂ