În comunicatul publicat vineri seară de către oficialii buzoieni se arată că în urma testelor COVID-19 efectuate de fotbaliștii și de membrii staff-ului echipei din Liga a doua au fost depistați pozitiv nu mai puțin de 10 jucători și 3 membri ai staff-ului tehnic. De asemenea, testul unui alt jucător a ieșit neconcludent.
Clubul buzoian a transmis că a comunicat această situație celor de DSP Buzău și Federației Române de Fotbal, decizia finală fiind ca meciul să nu mai aibă loc luni, atunci când era programat în faza 16-imilior de finală ale Cupei României.

FRF a intervenit și a anunțat ce urmează să se întâmple

Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 3 ORE
"Meciul din Cupă nu se va mai juca! Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri seară, că partida din șaisprezecimile Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău și FCSB, nu se va mai disputa. Această decizie a venit în urma situației apărute la la SCM Gloria Buzău, care a raportat că se află în incapacitatea de a evolua în acest joc, din cauza numărului ridicat de infectări cu virusul SARS-Cov-2.
Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF, care va lua o decizie în ceea ce privește această partidă. Astfel, pentru roș-albaștri, care sunt deținătorii en-titre ai Cupei României, următorul joc va fi cel din etapa a 12-a a Ligii 1, de sâmbăta viitoare (Arena Națională), împotriva celor de la UTA Arad", este și anunțul făcut de FRF.
FRF a emis un comunicat de presă prin care anunță că partida dintre Gloria Buzău și FCSB a fost anulat din cauza cazurilor de COVID-19 apărute la gruparea gazdă: "Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida de la Buzău nu se va mai desfăşură, după ce clubul Gloria Buzău a informat FRF că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.
Vineri seara, SCM Gloria Buzău a informat Federaţia Română de Fotbal că se află în incapacitatea de a evolua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Formaţia din Buzău ar fi trebuit să întâlnească pe FCSB luni seara, dar a anunţat că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19. Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce priveşte această partidă", este comunicatul FRF.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 3 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 3 ORE