Şase persoane de la Petrolul au fost confirmate cu noul coronavirus. Inițial, se vorbea doar despre cinci persoane infectate la clubul prahovean. În plus, Federaţia a anunţat şi primul arbitru infectat cu noul coronavirus: "Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată.
Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional", a anunţat frf.ro.
DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploiești.
Fotbal
S-a rezolvat situația juridică a unui club istoric! Petrolul și-a redobândit mărcile
18/11/2021 LA 14:43

Primul arbitru descoperit pozitiv la testul COVID-19

Federația Română de Fotbal anunță și faptul că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv a fost înlăturat din lotul arbitrilor pentru acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanșate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activității sportive.
Fotbal
Cazurile de infectare cu COVID-19 de la Petrolul Ploiești, CONFIRMATE! Reacţia şefului DSP Prahova
03/07/2020 LA 16:43
Fotbal
Petrolul Ploiești, considerat focar de infecție cu coronavirus! Reacția prahovenilor
02/07/2020 LA 12:30