Hotelul în care era cazat Șumudică s-a închis, iar antrenorulo român a decis să închirieze un avion privat și să se întioracă în România împreună cu stafful său.
Vicepreședintele clubului, Mahsun Altunkaya nu a știut nimic și nu a înțeles decizia, mai ales că a avut mai multe discuții cu Șumudică în ultimele zile.
Am aflat cu o foarte mare suprindere că Marius Şumudică şi staful său au închiriat un avion privat şi au plecat în ţara lor, România, vineri noapte. Consiliul nostru de conducere, considerând mereu sănătatea o prioritate, se va reuni zilele următoare pentru a discuta tot ce s-a întâmplat şi va continua să prezinte informări opiniei publice
Fotbal
Marius Șumudică, prezentat oficial la Al Shabab! Mesajul clubului din Arabia Saudită
25/03/2022 LA 12:29
Șumudică este sigur că se va întoarce la Gaziatep, după ce se va termina această pandemie de coronavirus.
La forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de Sărbători cred că riscam mult prea mult. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă. Cum să rămân? Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo. S-au supărat, îi înţeleg pe de-o parte, dar cred că şi noi trebuie să fim înţeleşi. Mai ales că nimic nu este sigur, nu se ştie când se vor relua antrenamentele. Sunt gata să mă întorc şi să ne batem pentru a termina în primele 10 echipe
Echipa lui Șumudică, Gaziantep a câștigat ultimul meci la mijlocul lui februarie și este locul 9 în clasamentul din Superliga turcă.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705352.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, dezamăgit după ce Adrian Mutu a semnat cu Rapid! "Așa e în viață"
02/03/2022 LA 17:56
Turkish Süper Lig
"Vor să renunțe la amândoi!" Șumudică a dezvăluit care este situația lui Moruțan și Cicâldău
24/02/2022 LA 07:44