Oaspeții, care au pierdut meciul tur cu 2-0, au deschis rapid scorul. În minutul 8 Rodak a ieșit greșit la un corner și deși a susținut că a fost obstrucționat de Ward, arbitrul nu l-a băgat în seamă. Nelson a sărit mai bine și a trimis mingea cu capul direct în colțul stâng.
Doar un minut mai târziu însă a revenit Fulham. Decordova-Reed a profitat de spațiul lăsat de defensiva adversă și a sprintat pe partea dreaptă, a trimis o centrare perfectă în careu de care a profitat Kebano pentru a aduce egalarea.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 2 ORE
Meciul a fost unul spectaculos iar oaspeții au revenit în avantaj la doar două minute după pauză. Vaulks a centrat lung în careu, fundașii lui Fulham nu pot respinge așa că Mendez-Laing a lovit fără probleme cu capul. Rodak a respins, dar mingea a ajuns la Tomlin care nu a ratat.
Deși Cardiff a fost echipa cu posesia și cu atacurile după acest gol, galezii nu au mai reușit să marcheze iar Fulham este la un meci distanță de revenirea în Premier League. Londonezii vor juca finala play-off-ului din Championship pe Wembley împotriva celor de la Brentford, care au învins-o ieri pe Swansea.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 16 ORE