Campioana Italiei, Juventus Torino, a anunțat, miercuri, că fundașul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Juventus U23 a jucat cu o lună în urma împotriva clubului Pianese, cu câteva zile înainte ca jucătorii și antrenorul acestei formații să fie testați pozitiv.
Conform informațiilor furnizate de BBC, echipa din Serie A a afirmat că Rugani va fi băgat în carantină și că jucătorul în vârstă de 25 de ani este în prezent asimptomatic. "Fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv la COVID-19, însă e asimptomatic (nu prezintă simptome). Juventus respectă întocmai procedura de izolare a fotbalistului în carantină. De asemenea, se fac investigații pentru a vedea care sunt persoanele care au intrat în contact cu Rugani”, au transmis cei de la Juventus", se arată în comunicatul campioanei Italiei.
Toate evenimentele sportive din Italia sunt suspendate până la data de 3 aprilie, a anunţat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat că este o situaţie fără precedent în istorie. Cotat la 25 de milioane de euro, Rugani (25 de ani) a înscris 7 goluri în 94 de meciuri pentru Juventus Torino. Italia este cea mai afectată țară din Europa.
Fotbal
Daniele Rugani, mesaj din carantină: "Sper că toată lumea a realizat cât e de serios"
16/03/2020 LA 16:24
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 14 ORE
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48