România vine după două partide foarte slabe: înfrângere în Islanda, în barajul pentru Euro, unde a avut un singur șut pe poartă, din penalty, și eșec usturător în Norvegia, 0-4. Scorul de la Oslo putea fi și mai drastic, dacă Haaland nu irosea cu seninătate alte două mari ocazii.
În ciuda eforturilor depuse de Rădoi, fotbaliștii prezenți la lot sunt mari dezamăgiri. Întrebat dacă are un mesaj pentru jucătorii care îmbracă în prezent tricoul naționalei, Tamaș a dat un răspuns "marcă înregistrată": "Să nu îl mai îmbrace".
Fundașul e dezamăgit de atitudinea fotbaliștilor, dar este de părere că aceștia nu trebuie criticați foarte aspru pentru simplul motiv că sunt lipsiți de valoare.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 3 ORE
"Dacă lor le convine cum sunt și cum arată, le doresc baftă! Sănătate. Mă doare că nu mai au foame de fotbal, de rezultate, e clar că mă doare. Eu, săracul de mine, când am plecat cu Tibi Ghioane de la Brașov și alergam ca nebunii să ajungem fotbaliști...Dar este și lipsă de valoare, dacă jucătorii de acum nu se mai transferă cum era odată, cum au fost Mutu, Chivu, Lobonț, Gică Popescu, Hagi", a mai spus Tamaș, citat de Digi Sport.

Tamaș: "Nu există jucători ca Mirel Rădoi"

Lipsa de valoare ar putea fi, totuși, compensată de dăruire și atitudine. Rădoi e ca un leu în cușcă pe bancă și are așteptări mari, dar fotbaliștii de acum nu doar că nu au valoarea fostului mare internațional, dar nici nu sunt dispuși să se sacrifice pe teren.
"Nu există jucători ca Mirel Rădoi. Dacă erau 11 de Mirel Rădoi în teren, rezultatele erau altele. Nu mai e foamea de fotbal de dinainte", a mai spus Tamaș, care e conștient că, în ciuda faptului că fotbaliștii de la prima reprezentativă sunt de multe ori "jaloane", el nu poate fi o soluție pentru stafful tehnic: "Eu am spus, este greu să vii din Liga 2 la echipa națională, n-ar fi corect față de jucătorii din Liga 1. Sunt jucători care merită să fie convocați, mai ales dacă se schimbă generațiile. Nu vreau să intru în polemici, în discursuri, critic, e păcat că am pierdut cu scorul ăla".
Pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, România speră să spele imaginea jenantă lăsată în ultimele două partide printr-un joc bun contra Austriei. Confruntarea va avea loc miercuri, de la 21:45.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 4 ORE