Viitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale este în continuare incert, dar speculațiile conform cărora acesta va semna cu Craiova se întețesc. Selecționerul a declarat după amicalul câștigat împotriva Belarusului că va face o analiză a activității sale după meciul cu Irlanda de Nord și apoi va decide dacă va continua sau nu.
Oficialii FRF au menționat în dese rânduri că doresc continuarea colaborării cu Rădoi și pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022, dar vocile care susțin că Rădoi va pleca sunt tot mai dese.
Ultimul mare nume din fotbalul românesc care crede că Rădoi va părăsi naționala este Gabi Balint. Invitat permanent la emisiunile de la Digi Sport, Gabi Balint consideră că Rădoi va prelua până la urmă Craiova, iar faptul că oltenii au apelat deocamdată la Corneliu Papură, un om de casă, este cel mai bun indiciu în acest sens.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM 23 MINUTE
"Eu am încredere că el (Rădoi) oricum va reuși. E mai greu la echipa națională. Va reuși la Craiova probabil. El așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu meciurile astea două. Eu cred că el a discutat cu patronul de la Craiova, dar nu i-a dat niciun răspuns. Vrea să pregătească meciurile bine și apoi să aibă o discuție cu Federația. De asta patronul l-a pus pe Papură, băiatul de acasă. Dar cred că îl așteaptă pe Rădoi.", a spus Balint la Digi Sport, citat de prosport.ro.
https://i.eurosport.com/2013/09/23/1097193.jpg

Gabi Balint: "Are o mentalitate mare, pentru o echipă mare"

Fostul internațional român crede că Rădoi are o mentalitate excelentă pentru a conduce o echipă mare, dar nu crede că aceasta este potrivită naționalei în acest moment. Jocul ultraofensiv propus de Rădoi în meciul cu Belarus a încântat pe alocuri, dar Balint consideră că trebuie mai mult echilibru la națională, deoarece România nu are momentan jucători potriviți pentru așa ceva.
"Aștept și eu meciurile următoare. Mi-a plăcut prima repriză cu Belarus, dar trebuie să fim sinceri, ăia parcă au venit să îl caute pe Dracula prin România. Erau pe teren, numai la fotbal nu le stătea mintea.
Are o mentalitate mare, pentru o echipă mare. Eh, aici e o problemă! Fără să jignim, nu e o echipă cu care să te duci în fruntea ei la luptă. E adevărat, nu ne-a plăcut jocul defensiv al lui Pițurcă, Iordănescu sau Contra, dar adevărul e undeva la mijloc. Nu poți să te avânți așa.", a menționat Balint.
România mai are de disputat 2 meciuri în acest an: cu Norvegia și Irlanda de Nord, după care tricolorii își vor avea adversarii din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Tragerea la sorți pentru grupele preliminare va avea loc pe data de 7 decembrie, iar România va fi cel mai probabil în urna a 3-a valorică.
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM 40 MINUTE
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 9 ORE