Gabi Balint a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre trecutul său ca fotbalist, influența generalilor la echipă și presiunile înainte de partide.
”Vă jur că au fost, din ce știu, două meciuri. Adversarii s-au rugat să facem meci nul. Noi eram înaintea unor meciuri importante din Cupa Campionilor. Că făceam egal sau câștigam nici nu conta. Eu atât știu din toată activitatea mea la Steaua, de două meciuri. Habar n-am de alte lucruri și nu cred că au fost. În alea două am făcut meci nul, le-am dat punctele. Nu mai vreau să amintesc echipele. Asta a fost... Și nici nu vreau să acuz alte echipe că făceau mai mult sau altceva. Astea au fost vremurile. Au fost lucruri care se mai întâmplau”, a declarat Balint.
EXCLUSIV. Amintirile lui Gabi Balint, la 73 de ani de Steaua București
Liga Campionilor UEFA
Ferdinand, deranjat de declarația lui Owen despre Liverpool: "Lipsă de respect față de Real Madrid"
ACUM 7 MINUTE

Gabi Balint, despre influența generalilor la Steaua

”Veneau echipele în Ghencea și pe culoar, când ieșeam, se rugau să nu-i batem rău. Țin minte că am bătut 11-0 pe Corvinul sau 9-0 cu FC Olt. Ne-am și încăierat cu ei la Scornicești! Și-atunci a fost un general care ne-a spus înainte de meci să nu-i batem prea rău, să avem milă de ei, să le dăm doar două, trei goluri. Iar după ce s-a auzit până să intrăm pe teren, a venit Valentin și ne-a zis că dacă se întâmplă ceva și ne batem joc de fotbal, făcând ce ne-a cerut generalul respectiv, el nu mai vine la echipă și nu mai are nicio treabă cu noi. Am ieșit și-am bătut cu 9-0”, a adăugat el.
Întrebat dacă generalii se implicau la echipă, Balint a răspuns: ”Nu, doar atunci ne-au cerut să stăm mai blânzi. Dar, în rest, ei veneau des la ședințe. Ministrul Olteanu a fost și el, Minea a venit și el, chiar și Stănculescu. Ilie Ceaușescu venea mereu pe la noi, era adjunct de ministru. Făcea ședințe înaintea meciurilor importante. Nicolae Ceaușescu n-a venit niciodată”

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM O ORĂ