Balint n-a oferit prea mult detalii despre oamenii care se vor implica la CSA Steaua, dar a asigurat că lucrurile vor începe să se miște încă din această iarnă, când vor fi aduși jucători noi la formația lui Daniel Oprița.
Fostul atacant al naționalei crede că impactul generat de noul stadion din Ghencea va fi uriaș și va ajuta echipa din Liga a 3-a pe drumul către promovarea în Liga a 2-a și, apoi, pe prima scenă a fotbalului românesc:
"Eu sunt sigur că vor veni. Eu și știu niște lucruri. Deja se întâmplă niște lucruri în spate, se pregătesc niște lucruri, dar nu pot spune detalii, sunt neoficiale. Sunt niște oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare. Sunt niște vești bune, sunt niște oameni foarte cunoscuți, unii care sunt și legende ale Stelei. Un grup care vrea să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar.
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
ACUM 11 MINUTE
Steaua nu va putea ajunge în Liga 1 aflându-se doar sub tutela CSA. Eu mă gândesc la anul viitor. Anumite implicații se vor putea vedea chiar din iarnă, când vor mai fi aduși niște jucători. Eu sper să vină niște jucători pentru a întări această echipă și a avea șanse de promovare mai mari. E nevoie ca echipa să promoveze, clar, pentru a se putea intra și a se face treabă.
Eu încă n-am fost pe stadion, sper să merg și eu să-l văd. L-am văzut în poze și e ceva... emoțiile pe care le voi simți vor fi mai mari decât la meciul cu Anderlecht sau la meciul cu Danemarca.", a spus Gabi Balint, pentru AS47.

Balint, încrezător în proiectul celor de la CSA Steaua

Balint consideră că nume uriașe din istoria Stelei precum Helmuth Duckadam, Marius Lăcătuș și Victor Pițurcă ar juca un rol uriaș dacă se vor implica în proiectul celor de la CSA:
"Echipa e aceeași, aceleași nume, aceleași culori, același palmares, deci eu cred că dacă i s-ar propune ceva lui Duckadam, s-ar gândi și n-ar spune nu. Eu așa cred. El e un om inteligent. Chiar dacă a jucat puțin, a realizat acea mare performanță, pe care nu cred că o va mai realiza vreun portar. S-a stabilit în București, ar fi un lucru bun și pentru el și pentru club.
Și ceilalți, mai sunt un Tudorel Stoica, un Lăcătuș, oricând, figura numărul 1 a clubului. Pițurcă, numai că el e mai greu de urnit, are pretenții mai mari și trebuie să le mai coboare, că nu e cazul și trebuie să se implice. Mai sunt acolo Iovan și Bumbescu. Majearu, un băiat retras, care nu vrea să mai apară, el totdeauna a fost așa.", a mai spus Balint.
După 9 etape, CSA Steaua este lider în Liga a 3-a (Seria 4), cu 23 de puncte. Trupa lui Oprița este urmată de podium de FCSB 2 (21p) și Progresul Spartac (13p).
Fotbal
Real Madrid și Manchester United au fost detronate! Care este cel mai valoros club din lume
ACUM 2 ORE
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 3 ORE