Fotbal

UEFAntasticul prezentat oficial la CSA Steaua, planuri mari de viitor: "Sperăm să ajungem în Liga 1"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Gabriel Boștină a fost prezentat oficial la CSA Steaua

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
24/06/2020 la 13:23

CSA Steaua se pregătește intens pentru Liga a 3-a și are planuri mărețe pentru viitor, așa că fac transferuri inedite în staff-ul tehnic.

Gabriel Boştină, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a roş-albaştrilor, a acceptat propunerea de a fi secundul lui Daniel Oprița la CSA Steaua. Boştină a fost deja prezentat oficial şi a anunţat obiectivul principal. Steliștii nu își ocupă timpul cu planuri pe termen scurt, astfel că Boştină i-a anunţat pe fanii care susţin echipa armatei că îşi doreşte ca echipa să ajungă cât mai repede în Liga 1.

”Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede!”, a spus Boştină pentru Steaua TV. Colaborarea dintre Oprița și Boștină se așteaptă a fi una de succes la clubul Armatei, asta pentru că ei au mai fost colegi, pe vremea când jucau la aceeași echipă la care s-au reunit în prezent. Cei doi au făcut parte din echipa care a ajuns, în 2006, în semifinalele Cupei UEFA.

Romanian Liga I

Reacția lui Bogdan Vintilă după înfrângerea FCSB-ului în fața Astrei: "Nu avem personalitate"

29/06/2020 LA 20:28

CSA Steaua vrea în Liga 1. Ce drum are de parcurs

Până să ajungă în prima ligă, acolo unde se află deja FCSB, CSA Steaua mai are un drum lung de parcurs. Mai întâi, „militarii” trebuie să ajungă în Liga 3. Ei au de disputat play-off-ul din Liga 4, play-off care va desemna campioana Bucureştiului. Acolo, echipa lui Opriţa le are ca adversare pe FC Rapid 2, Bucharest United şi Progresul Bucureşti 2005/AFC Asalt. Ultimele două echipe sunt la egaltiate de puncte şi vor disputa la rândul lor un baraj pentru poziţia a patra.

Dacă vor câştiga acest play-off, cei de la CSA Steaua vor disputa barajul de promovare cu una dintre AS FC Bărăganul Ciulniţa, AFC Victoria Adunaţii Copăceni şi CS Argeşul 2009 Mihăileşti. Barajul de promovare se va juca în sistem de mini-grupe, astfel că Bucureştiul va împărţi Grupa B din Regiunea 6, cu Ialomiţa şi Giurgiu. Vor promova în Liga 3 cele 14 câştigătoare ale respectivelor mini-grupe.

Romanian Liga I

Pas greșit pentru FCSB în Liga 1! Echipa lui Vintilă, învinsă de Astra, după ce a condus cu 2-0

29/06/2020 LA 19:52
Fotbal

Victor Pițurcă se întoarce la Steaua! Un colaborator apropiat spune care este singura condiție

22/06/2020 LA 14:37
Subiecte asemănătoare
FotbalSteaua Bucuresti
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol