Gabriel Boştină, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a roş-albaştrilor, a acceptat propunerea de a fi secundul lui Daniel Oprița la CSA Steaua. Boştină a fost deja prezentat oficial şi a anunţat obiectivul principal. Steliștii nu își ocupă timpul cu planuri pe termen scurt, astfel că Boştină i-a anunţat pe fanii care susţin echipa armatei că îşi doreşte ca echipa să ajungă cât mai repede în Liga 1.
”Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede!”, a spus Boştină pentru Steaua TV. Colaborarea dintre Oprița și Boștină se așteaptă a fi una de succes la clubul Armatei, asta pentru că ei au mai fost colegi, pe vremea când jucau la aceeași echipă la care s-au reunit în prezent. Cei doi au făcut parte din echipa care a ajuns, în 2006, în semifinalele Cupei UEFA.

CSA Steaua vrea în Liga 1. Ce drum are de parcurs

Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit în Anglia! Anunțul făcut de oficialii roș-albaștrilor
ACUM 3 ORE
Până să ajungă în prima ligă, acolo unde se află deja FCSB, CSA Steaua mai are un drum lung de parcurs. Mai întâi, „militarii” trebuie să ajungă în Liga 3. Ei au de disputat play-off-ul din Liga 4, play-off care va desemna campioana Bucureştiului. Acolo, echipa lui Opriţa le are ca adversare pe FC Rapid 2, Bucharest United şi Progresul Bucureşti 2005/AFC Asalt. Ultimele două echipe sunt la egaltiate de puncte şi vor disputa la rândul lor un baraj pentru poziţia a patra.
Dacă vor câştiga acest play-off, cei de la CSA Steaua vor disputa barajul de promovare cu una dintre AS FC Bărăganul Ciulniţa, AFC Victoria Adunaţii Copăceni şi CS Argeşul 2009 Mihăileşti. Barajul de promovare se va juca în sistem de mini-grupe, astfel că Bucureştiul va împărţi Grupa B din Regiunea 6, cu Ialomiţa şi Giurgiu. Vor promova în Liga 3 cele 14 câştigătoare ale respectivelor mini-grupe.
Romanian Liga I
LIVEBLOG| A început ultima etapă din grupele Cupei României! Primele 2 echipe calificate în sferturi
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Își dorește Florinel Coman să plece de la FCSB? Declarația acestuia care lasă urme de interpretare
ACUM 13 ORE