Articol scris de Răzvan Cîrceag
Echipa națională a Braziliei s-a calificat în semifinalele Copa America după ce a trecut cu 1-0 de Chile. Brazilienii au trebuit să joace în 10 oameni timp de o repriză, după ce atacantul lui Manchester City, Gabriel Jesus, a fost eliminat în urma unui fault asupra lui Eugenio Mena.
Totul s-a întâmplat în minutul 48. Portarul lui Chile a degajat mingea, iar Jesus a pornit în sprint pentru a o recupera la mijlocul terenului. Mena a vrut să lovească mingea cu capul, iar Jesus a venit în viteză și a sărit cu piciorul fix în figura adversarului. Arbitrul n-a stat nici măcar o secundă pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 6 ORE
Mesajul lui Jesus, după faultul teribil de la Copa America
După fluierul de final al partidei, atacantul Braziliei și al lui Manchester City a postat pe Twitter un mesaj de iertare pentru situația creată.
"Din păcate am făcut o greșeală pentru care ar fi putut să sufere întreaga echipă, dar acest grup și-a arătat din nou puterea. Îmi cer scuze coechipierilor mei, întotdeauna voi continua să învăț din greșelile mele. M-am ușurat când am auzit că Mena este în regulă și deja am vorbit despre ceea ce s-a întâmplat. Din nou, acest grup este gigantic. Mergem în semifinal!", a scris Jesus.
Gabriel Jesus va fi suspendat în semifinala cu Peru, dar în cazul unei victorii a Braziliei, atacantul va putea reveni în finală.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 7 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 9 ORE