Miha Zajc se află în mijlocul uneia dintre cele mai ciudate transferuri pe care le-am văzut în ultimii ani. Fostul mijlocaș al celor de la Empoli a fost cumpărat de către Fenerbahce în 2019, pentru o sumă de aproximativ 3,5 milioane de euro, dar cele două au fost de acord ca turcii să plătească în tranșe această sumă. Cu toate acestea, clubul turc a comis o gafă de amatori, deoarece 831,000 de euro nu au ajuns la echipa italiană.
Romanian Liga I
CS U Craiova, instrucție cu Academica Clinceni! Reghecampf, 3 victorii la rând pe banca oltenilor
ACUM 6 MINUTE

Fenerbahce a trimis 831,000 de euro unei reprezentanțe auto din Olanda

Fenerbahce a trimis o nouă tranșă către Empoli, în valoare de 831,000 de euro, numai că această sumă nu a ajuns la Empoli. Potrivit spaniolilor de la Marca, suma a ajuns la o reprezentanță auto din orașul olandez Doetinchen. Oficialii lui Empoli, crezând că plata nu s-a făcut, i-au notificat pe conducătorii lui Fenerbahce, care au realizat greșeala făcută.
Astfel, clubul turc a solicitat banii înapoi, numai că s-a lovit de refuzul olandezilor, între cele două entități începând un proces. Un tribunal din Olanda a dat în cele din urmă un verdict favorabil pentru Fenerbahce, care va primi banii de la reprezentanța auto, cei 831,000 de euro urmând să ajungă, într-un final, la Empoli.
Între timp, Zajc a fost împrumutat la Genoa pentru un an, revenind la începutul acestui sezon la echipa turcă, cu care mai are contract până în iunie 2023.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 1-0. Aubameyang deschide scorul pe Emirates pentru "tunari"
ACUM 21 MINUTE
Fotbal
Joshua Kimmich, răspuns sincer! De ce crede că nu este pe lista candidaților la Balonul de Aur
ACUM O ORĂ