La începutul anilor 2000, Real Madrid și-a câștigat porecla de "Galacticii" după ce a atras cele mai importante nume din lumea fotbalului. Într-o serie de videoconferințe, Ronaldo a vorbit din izolare pe rând cu David Beckham, Luis Figo, Roberto Carlos și Iker Casillas.
"Îmi aduc aminte că tu sau Roberto Carlos mi-ați spus că dacă e un jucător englez care să poată juca într-o echipă de brazilieni, atunci acela aș fi eu. Nu te-am crezut niciodată pentru că brazilienii au cei mai buni jucători" și-a amintit Beckham. Ronaldo i-a răspuns pe măsură: "Ai fost unul dintre cei mai buni din toate timpurile la mijlocul terenului. Felul în care loveai mingea, cum o trimiteai oriunde îți doreai, fără să te uiți la mine trebuia doar să alerg și mingea ajungea unde trebuia".
Roberto Carlos se simte norocos că atâția jucători importanți au fost simultan în aceeași echipă: "Îmi aduc aminte cu multă dragoste. A fost fantastic că eram toți în același timp". Fostul mare fundaș stânga este extrem de afectat de pandemia de COVID-19: "Am pierdut mulți oameni, printre ei și Lorenzo Sanz".
Fotbal
Război civil la Barcelona: șase oameni din conducere și-au dat demisia și cer noi alegeri
10/04/2020 LA 05:28
Timpul petrecut împreună a fost special, ne-a permis tuturor să câștigăm. Deși eram cu toții jucători atât de cunoscuți, fiecare știa ce are de facut și că trebuie să muncească. Acest lucru ne-a permis să avem atâtea momente bune | Luis Figo
În conversația lui Ronaldo cu Iker Casillas, portarul a vorbit despre infarctul suferit în urmă cu un an: "Am fost norocos ca a avut loc pe terenul de antrenament iar asta mi-a salvat viața" a spus Casillas.
Ronaldo a vorbit la rândul său despre momentele teribile ale carierei: "Accidentările au fost ca un război pentru mine timp de mulți ani. Cupa Mondială din 2002 și transferul la Real Madrid mi-au oferit o nouă șansă în viață" a spus Ronaldo, pentru ca Iker Casillas să aibă ultimul cuvânt: "A fost un privilegiu să joc cu voi toți Real Madrid, felul în care iubiți și trăieți își pune amprenta pe toată lumea"
Real Madrid a câștigat în acea perioadă 2 titluri, 4 Cupe ale Spaniei și UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02