Jurnaliștii din Turcia scriu că cei de la Brighton au refuzat oferta clubului Galatasaray,
"Andone nu este de vânzare", ar fi fost răspunsul englezilor. Florin Andone a fost împrumutat de Galatasaray pentru un sezon, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Două goluri a marcat Andone pentru Galatasaray, în trei partide disputate în campionat în acest sezon. Totuși, având în vedere că formația din Premier League i-a adus în această vară pe Trossard şi Maupay, jucători care au devenit titulari indiscutabili, în vară ar putea să își reconsidere opțiunile cu privire la Andone.

Turcii au scris că Andone nu l-a convins pe Terim

Premier League
Starul lui Ajax, Haller a răspuns la întrebarea:"Te duci la Manchester United împreună cu ten Hag?"
08/05/2022 LA 07:43
De notat că știrea vine la ceva mai mult de o săptămână după ce presa de la Istanbul anunțase că Galata se gândește să renunțe la român încă din iarnă.
Presa turcă nota că românul face parte dintr-o listă mai lungă a indezirabililor, astfel că din iarnă ar putea să se întoarcă la Brighton, formaţia "mamă".
Împrumutat până la finalul sezonului, românul are în contract o clauză potrivit căreia, dacă Galata nu e mulţumită de el, poate să îl trimită înapoi în Premier League la jumătatea sezonului. După dubla din etapa trecută, însă, nu se mai pune problema acestui lucru. De altfel, varianta întoarcerii la Brighton pare doar o speculație a jurnaliștilor de pe Bosfor, în condițiile în care rar se întâmplă ca un împrumut să se sfârșească astfel.
Florin Andone este cotat la 2,5 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com.
Premier League
Hugo Lloris își mobilizează echipa după înfrângerea cu Brighton. Mesajul căpitanului lui Spurs
18/04/2022 LA 12:36
Premier League
Mo Salah, din ce în ce mai mare. În ce club a intrat egipteanul după golul marcat cu Brighton
12/03/2022 LA 16:02