Olimpiu Moruțan nu va continua în tricoul lui Galatasaray, așa cum jurnaliștii publicației Cumhuriyet au anunțat încă din luna iunie. Deși la jumătatea acestei luni presa din Turcia i-a anunțat împrumutul la Sivasspor, se pare că românul va ajunge la Kasimpasa.
Jurnaliștii publicației Sabah au anunțat că șefii Galatei au bătut palma cu reprezentanții echipei care s-a clasat pe locul 11 în stagiunea 2021/22 a campionatului Turciei.
De asemenea, cei de la Milliyet au scris că românul s-a înțeles cu noua sa echipă și că agentul fostului jucător de la FCSB a mers deja în Istanbul pentru a finaliza împrumutul la Kasimpasa, mutare care va fi anunțată oficial în scurt timp.
Serie B
Moruțan, debut apreciat în Serie B! A dat două assist-uri și a luat o notă mare în presa din Italia
ACUM 5 ORE
Conform presei din Turcia, noua echipă a lui Moruțan nu va plăti nicio taxă de transfer, dar îi va achita salariul fotbalistului, care se ridică la suma de 600.000 de euro pe sezon.
Citește și:

MORUȚAN VISEAZĂ SĂ CÂȘTIGE UN TITLU CU GALATASARAY

Mijlocașul de 23 de ani a oferit, în luna mai, un interviu pentru presa din Turcia, în care a vorbit despre situația sa la Galatasaray. Fostul jucător al celor de la FCSB a mărturisit că nu înțelege de ce nu este folosit atât de mult, mai ales pentru că a continuat să lucreze la fel la antrenamente.
În plus, Olimpiu Moruțan a declarat că nu își dorește să plece de la Galatasaray în această vară, dezvăluind că visează să câștige un titlu în Turcia cu echipa pentru care Gică Hagi a scris istorie.
"Nu știu de ce nu am mai jucat sub comanda lui Domenec Torrent. Eu am continuat să mă antrenez la fel de mult, poate chiar mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil. Eu continui să mă antrenez la fel și niciodată nu m-am oprit din muncă.
Bineînțeles, vreau să rămân la Galatasaray și să câștig campionatul. Cine nu ar vrea să fie la Galatasaray, cel mai mare club din Turcia? Dorința mea este să iau titlul cu această echipă", a declarat Moruțan, în urmă cu 4 luni.
În sezonul 2021/22, românul a adunat 34 de apariții în tricoul lui Galatasaray, pentru care a reușit 3 goluri și 5 pase decisive.
Fotbal
Înfrângere pentru Pisa în Cupa Italiei, la debutul lui Moruțan! Maxim a înscris în campionatul Turci
06/08/2022 LA 19:52
Turkish Süper Lig
Moruțan, aproape de despărțirea de Galatasaray! Unde ar putea ajunge fostul fotbalist de la FCSB
30/06/2022 LA 12:48