A fost a doua accidentare gravă suferită de formația pregătită de Fatih Terim în aceeași seară: în repriza secundă, Florin Andone a părăsit terenul pe targă, cu un verdict înspăimântător: ruptură de ligament încrucișat.
În minutul 24, Muslera a intervenit salvator în fața lui Milan Skoda, apoi s-a prăbușit la pământ, acuzând o accidentare severă la picior. A fost nevoie de intervenția urgentă a brancardierilor pentru a-l scoate în afara terenului pe portarul uruguyan, aflat în lacrimi.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 5 ORE
La finalul meciului, Galatasaray a emis un comunicat oficial, în care a oferit un verdict îngrozitor pentru Muslera: fractură de tibie și peroneu.
"Fernando Muslera a suferit astăzi o fractură de tibie și peroneu. Acesta va fi examinat îndeaproape în următoarele ore, urmând să fie programat pentru o intervenție chirurgicală.", au scris oficialii celor de la Galatasaray.

Florin Andone a suferit o accidentare oribilă în ultimul meci jucat de Galatasaray

Florin Andone s-a accidentat grav, tot la genunchiul drept, care l-a ținut departe de terenul de fotbal pentru trei luni.
Românul de la Galatasaray a intrat pe teren la începutul reprizei a doua din meciul echipei sale din deplasare de la Rizespor, în locul lui Ahmet Yilmaz Calik. Andone a avut însă un meci de coșmar și a jucat doar 16 minute pentru că, în minutul 72, portarul Tarik Cetin a intrat direct în piciorul său urmărind mingea. Andone se pare că a suferit o ruptură de ligament încrucișat și, cel mai probabil, ar putea reveni pe teren în cel mai bun caz în februarie 2021.
Florin Andone a jucat doar 14 meciuri și a marcat 3 goluri pentru Galata.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE