"Am facut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei. Sunt mulţumit de echipă. Numai o echipă mare reuşeşte la Galata acasă să revină de la 3-1, aşa cum am făcut noi.
Am avut gol valabil la 3-2, anulat aiurea, şi am avut la final penalty clar. În viaţa mea nu am văzut Galatasaray, la ea acasă, să tragă de timp aşa cum a făcut astăzi", a afirmat Șumudică.
Alexandru Maxim, cel care a adus punctul pentru echipa sa în prelungirile partidei, a declarat: ”Nu avem ce să sărbătorim, am obținut doar un punct. Ar fi fost mult mai greu dacă s-ar fi jucat cu spectatori”.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 24 MINUTE
Fatih Terim s-a arătat extrem de nemulțumit de decizia arbitrului de a acorda lovitură indirectă pentru Gaziantep după ce goalkeeperul Galatei a tras de timp înainte de a degaja mingea: ”Nu știu cât a fost aplicată până acum această regulă cu secundele. Dacă aș face eu ce fac alții, aș fi suspendat 100 de meciuri”.

Galatasaray - Gaziantep 3-3 | Revenire incredibilă a echipei lui Șumudică

Gaziantep a deschis scorul pe terenul Galatei în minutul 17, prin Djilobdji, însă gazdele au revenit și până la pauză Falcao și Belhanda au întors rezultatul.
Momentul decisiv pentru desfășurarea ulterioară a partidei a avut loc în minutul 55, când Calik a fost eliminat și se părea că trupa lui Șumi va avea o șansă în plus să egaleze. Nu a fost așa, Feghouli marcând contrar cursului jocului și ducând scorul la 3-1. Din fericire, formația românilor nu a acuzat șocul, iar Twumasi a redus din diferență în minutul 78.
În minutul 90+14, Alexandru Maxim a fost faultat în careu, la ceea ce ar fi reprezentat, probabil, ultima șansă pentru Gaziantep. Arbitrul a dictat penalty și tot internaționalul nostru a fost cel care și-a asumat rolul de a executa. A tras perfect, fără speranțe pentru Kocuk și a adus un egal nesperat la un moment dat, judecând după faptul că Galata a condus cu 3-1.
După 28 de runde din SuperLiga Turciei, formația lui Șumudică e pe locul 9 în clasament, cu 34 de puncte.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM O ORĂ
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM O ORĂ