”Am vrut să îi fac o surpriză lui Fatih Terim, i-am dus niște baklava. Eu am ceva kilograme în plus și i-am adus și lui, să se îngrașe și el!”, a declarat Șumudic, explicând motivul pentru care a mers în vestiarul adversarilor.
După ce Alexandru Maxim a adus egalarea pentru Gaziantep la Galatasaray în minutul 90+15, Șumudică a afirmat: "Am facut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei. Sunt mulţumit de echipă. Numai o echipă mare reuşeşte la Galata acasă să revină de la 3-1, aşa cum am făcut noi. Am avut gol valabil la 3-2, anulat aiurea, şi am avut la final penalty clar. În viaţa mea nu am văzut Galatasaray, la ea acasă, să tragă de timp aşa cum a făcut astăzi".

Galatasaray - Gaziantep 3-3 | Revenire incredibilă a echipei lui Șumudică

Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 3 ORE
Gaziantep a deschis scorul pe terenul Galatei în minutul 17, prin Djilobdji, însă gazdele au revenit și până la pauză Falcao și Belhanda au întors rezultatul.
Momentul decisiv pentru desfășurarea ulterioară a partidei a avut loc în minutul 55, când Calik a fost eliminat și se părea că trupa lui Șumi va avea o șansă în plus să egaleze. Nu a fost așa, Feghouli marcând contrar cursului jocului și ducând scorul la 3-1. Din fericire, formația românilor nu a acuzat șocul, iar Twumasi a redus din diferență în minutul 78.
În minutul 90+14, Alexandru Maxim a fost faultat în careu, la ceea ce ar fi reprezentat, probabil, ultima șansă pentru Gaziantep. Arbitrul a dictat penalty și tot internaționalul nostru a fost cel care și-a asumat rolul de a executa. A tras perfect, fără speranțe pentru Kocuk și a adus un egal nesperat la un moment dat, judecând după faptul că Galata a condus cu 3-1.
După 28 de runde din SuperLiga Turciei, formația lui Șumudică e pe locul 9 în clasament, cu 34 de puncte.
Fotbal
Lotul lărgit convocat de Adrian Văsîi la naționala U19, care va participa la Campionatul European
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jucătorii lui Liverpool, scoși din sărite de UEFA! Decizia care i-a scandalizat pe "cormorani"
ACUM 4 ORE