Gareth Bale a oferit de curând un interviu în The Times în care i-a luat apărarea lui Eden Hazard, a atacat presa din Spania și și-a încehiat intervenția cu un mesaj enigmatic. Împrumutat de Real Madrid la Tottenham pe parcursul acestui sezon, Gareth Bale va reveni în capitala Spaniei în perioada următoare.
Galezul a vorbit despre viitorul său, oferind prea puține detalii și a criticat în termeni duri presa din Spania pentru tratamentul pe care i-l oferă lui Eden Hazard, accidentat pentru majoritatea timului petrecut la trupa antrenată de Zinedine Zidane. După ce a jucat ultimul meci în Premier League la Tottenham, Bale a oferit un mesaj misterios privind viitorul său.

Gareth Bale, mesaj enigmatic după ultimul meci la Tottenham

Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38
"Nu voi spune nimic înainte de EURO. Știu ce voi face, dar nu voi spune nimic pentru că altfel aș crea haos. Acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la Țara Galilor și la a-mi încheia sezonul în cel mai bun mod posibil. Cred că presa s-a supărat pe mine, și știu sigur că așa s-a întâmplat deoarece nu m-am purtat așa cum doreau ziariștii, dar eu nu vreau să mă schimb doar pentru a face pe placul unora. Nu voi permite ca ziariștii să-mi dicteze cum să-mi trăiesc viața și de aceea am fost criticat și am acceptat asta.
Văd și cum este tratat Eden Hazard, se poartă de parcă ar fi omorât pe cineva! Până la urmă, e vorba despre fotbal și nimic mai mult. Dar unii se așteaptă să fii ”galactic”, adică să faci anumite lucruri pe care le fac alți fotbaliști, de exemplu să apari la evenimente pe covorul roșu, să devii un brand, să ieși în oraș. Eu nu am fost niciodată așa, mie îmi place să fiu discret, să stau cu familia, să joc fotbal și, în rest, să fiu un om normal. Dar aici, totul este pus sub o lupă, dacă ești la Real trebuie să fii în centrul atenției 24 de ore din 24, 7 zile din 7. E nevoie de timp ca să te obișnuiești", a spus Bale pentru The Times.
AS a anunțat zilele trecute că Bale (31 de ani), este hotărât să meargă la Real Madrid pentru sezonul 2021/2022 pentru ca apoi să se retragă din fotbal.AS scrie că Bale era atât de îngrijorat de accidentări încât a creat un plan concret prin care nu se va antrena mai mult de trei zile pe săptămână, iar una dintre aceste sesiuni era de recuperare. Astfel, galezul ar fi luat decizia de a renunța la fotbal la sfârșitul stagiunii viitoare, la doar 32 de ani.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Fotbal
10 dintre cei mai buni fotbaliști în activitate trecuți de 30 de ani
09/12/2021 LA 10:37