„Știu că echipa României se află într-un proces de întinerire. Naționala noastră U21 a avut un meci dificil în fața României la Euro U21, turneul final din 2019. Mai mulți adversari de atunci se află acum la seniori. Meciul de mâine va fi un test important pentru noi”, a afirmat Southgate.
Southgate a informat și că jucătorii de la Manchester City, Chelsea și Manchester United nu vor juca, cel mai probabil împotriva României, pentru că au evoluat în finalele UEFA Champions League și Europa League.
”Alexander-Arnold e un tânăr jucător formidabil, va avea șanse pe viitor să joace pentru națională. Acum trece printr-un moment foarte dificil, și pentru noi e o dezamăgire. După meciul cu România vom decide cine îl va înlocui. Sigur că e foarte trist pentru un jucător să rateze un turneu final din cauza unei accidentări”, a precizat el.
Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
ACUM O ORĂ

PRINCIPALELE DECLARAȚII ALE LUI MIREL RĂDOI ÎNAINTE DE ANGLIA - ROMÂNIA

  • „Tamaș e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă vom avea nevoie de el. Au tot fost accidentări, infectări cu COVID-19. Are cea mai mare experiență, dar în momentul de față nu pot să spun cu certitudine dacă va fi sau nu prezent”
  • „Va fi un meci intens. Sunt sigur că jucătorii sunt motivați, întâlnesc o echipă foarte bună. Toți își vor dori să evolueze mâine, însă nu va fi ușor”
  • „Orice jucător din naționala Angliei poate fi decisiv. Dar, dacă mă refer doar la atac, Kane, Rashford și Sterling pot speria orice apărare din lume. Nu mi-e temă, dar ne vom lua măsuri. Cei 3 jucători, când au spații libere, ajung în 6-7 secunde în careul adversarului. Trebuie să fim precauți”
  • „De obicei, încercăm să avem meciuri complicate, să întâlnim adversari foarte puternici. Suntem într-un schimb de gerenații și jucătorii au nevoie de astfel de partide. Va trebui să suferim, dar cred că toți jucătorii își vor dori să joace titulari, e un avantaj pentru noi. Cu cât stai mai aproape de propria poartă, cu atât pericolul crește și va fi mai greu să ataci. Va trebui să alternăm momentele, când vom face presing și când ne vom organiza în defensivă”
Romanian Liga I
FCSB – UTA Arad 2-1 | Gazdele câștigă după două penalty-uri discutabile
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948, de vânzare! Patronul oltenilor a făcut marele anunț: "Se va găsi un cumpărător"
ACUM 3 ORE