În cele patru luni petrecute pe banca Valenciei, Neville a câștigat doar 10 din cele 28 de meciuri după ce a preluat echipa în decembrie 2015. El nu a mai antrenat de atunci. Englezul a vorbit despre regretele sale într-un interviu acordat Sky Sports și a recunoscut că nu a fost ”cel mai bun moment al său” când nu a ascultat de sfaturile lui Ferguson.
”Era clar la început că unii jucători nu erau mulțumiți. Trebuia să iau decizii dure pentru cei care nu erau dedicați clubului. Îmi aduc aminte că sfatul lui Fergie a fost să scap de ei și să mă protejez pe mine. Mi-a spus că ar trebui să am în vestiar doar oameni care merg în aceeași direcție ca mine. Dar nu l-am ascultat. Am încercat să conving unii jucători să rămână măcar până la sfârșitul sezonului. Dar nu erau fericiți”, a declarat el.
Ferguson are un istoric lung privind relațiile sale cu jucătorii care nu îl ascultau pe Old Trafford. Pe rând au plecat Paul Ince, David Beckham, Roy Keane și Ruud van Nistelrooy după conflicte cu Sir Alex.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 7 ORE
Neville a fost dat afară de Valencia în martie 2016 cu opt etape înainte de final, mandatul său încheindu-se cu o înfrângere în fața celor de la Celta Vigo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 7 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 7 ORE